Carports Japo hekwerken

Mooi, eigentijds en modern design, stevige constructie en multifunctioneel.

Voortvloeiend uit onze ervaring als gerenommeerde poorten- en hekkenbouwers en op vraag van onze klanten, produceren wij al enkele jaren metalen carports. Aangezien deze metalen constructies dezelfde behandeling ondergaan als onze poorten en hekken, passen ze perfect in ons productieprogramma en kunnen wij ook dezelfde garanties bieden na fabricatie.
Galvaniseren, stralen en metalliseren, poedercoaten in een moffeloven: op 200° wordt het polyesterpoeder gebakken en krimpt zich vast op het materiaal. Het vormt zo een slijtvaste laag.Te verkrijgen in alle RAL-kleuren.

Een goede dakbedekking is bij een carport essentieel

Dakbedekking uit slagvast polycarbonaat met uv-bescherming. In 3 uitvoeringen mogelijk:
Eenvoudig plat afhellend uit dubbelwandige plaat van 16 mm, gebogen uitvoering uit plaat van 10 mm met aluminium tussenprofielen, ook in RAL-kleur verkrijgbaar, gebogen constructies voor grotere overspanningen tot ongeveer 6 meter met enkelvoudige plaat van 4 mm. Er is ook de mogelijkheid om het dak eenvoudig te bekleden met geprofileerde staalplaten, al dan niet geïsoleerd Of zelfs met geprofileerde polyester platen, ook verkrijgbaar in gebogen uitvoering.

Carports worden bij Japo op maat gemaakt en geplaatst

De Japo-carports worden op maat gemaakt en gefabriceerd in eigen atelier. Met eigen plaatsingsdienst, van fundering tot eindafwerking. Volgens ontwerp van uw architect of in samenspraak met onze diensten. Vrijstaand of bijvoorbeeld bevestigd tegen de gevel van uw woning.

Bouwvoorschriften: Ga na bij uw gemeente welke bouwvoorschriften er gelden op uw perceel.